bff3089556dc0f068d62fecb7a1fe0b1

6b76acd05e18497c057639489560887e

d05b63b6578383b74f89f47a994168fd

34385b3706383b67e3189dccf189e608

802e0afa3f8cec82459401b3fc8cbfbf

f3f202958aecc3d5761da90b7fc51350

a900c542a0cac4dbaf21dc8801731c39

כל החדשות

כל החדשות

הודעות אחרונות

כל ההודעות

כל החדשות

התנדבות בחוות הניסיונות

פברואר 21, 2017

 

סטודנטים/ חוקרים המעוניינים להצטרף לצוות המתנדבים המלווים ולומדים מהמבוגרים מוזמנים ליצור קשר עם אלון סמך (alon.samach@mail.huji.ac.il).

במרץ, כמעט לפני שנה,  הפקולטה הקצתה חלקת קרקע בחוות הניסיונות, המיועדת לאפשר לתושבי שכונת קריית משה ברחובות לחזור לעבודתם המסורתית בחקלאות. השבוע בהתרגשות רבה, הכפלנו את השטח ומצטרפים אלינו מבוגרים חדשים, תושבי השכונה. איתור המבוגרים נעשה שוב באמצעות השותפים שלנו, צוות מוקד קליטה עירוני של עיריית רחובות, דוד אלעזר וחנה טמנו.

פרופ' ברוך רובין "יקיר ענף הכותנה על מפעל חיים"

פברואר 19, 2017

המועצה לייצור ושיווק כותנה מוקירה את תרומתו של לפרופ' ברוך רובין, חוקר מהמכון למדעי הצמח והגנטיקה בפקולטה לחקלאות, לענף הכותנה בארץ

בטקס שיערך במסגרת הכנס השנתי של הענף ויתקיים ביום ראשון 26.02.2017 ל' בשבט תשע''ז, במלון צובה בקיבוץ צובה יוכתר פרופ' רובין כ"יקיר ענף הכותנה על מפעל חיים"

מלגת קרן וולף למיה אנגל

פברואר 7, 2017

 

הגב' מיה אנגל דוקטורטנטית במחלקה למדעי הקרקע והמים בהנחייתו של פרופ' בני חפץ היא הזוכה במלגת קרן וולף לתשע"ז. נושא עבודתה של מיה:

יחסי גומלין בין חומר אורגני מסיס לננו-חלקיקים בסביבה.

מטרת המחקר היא לבחון כיצד אינטראקציות בין חומר אורגני מסיס לננו-חלקיקים משפיעים על גורלם וכן כיצד הם משפיעים על התנהגות מזהמים שונים בסביבה. במסגרת עבודתה מאיה בוחנת את השימוש הפוטנציאלי בננו-חלקיקים להרחקת חומר אורגני מסיס, חיידקים ומזהמים אורגניים ממים מזוהמים.

 

 

פרס

פרס מחקר לפרופ' ישראל רוזנבויים

ספטמבר 22, 2016

ברכות לפרופ' ישראל רוזנבוים מהמחלקה למדעי בעלי חיים! וגאווה לפקולטה!!

פרס "מחקר ותרומה ייחודית" לפרופ' ישראל (רולי )רוזנבויים מהמחלקה למדעי בעלי חיים מהפקולטה לחקלאות, מזון וסביבה.

בכנס העולמי למדע העופות שהתקיים בבייג'ין בשבוע הראשון של ספטמבר 2016.
טקס הענקת הפרס שהתקיים באירוע הפתיחה החגיגי של הכנס בו השתתפו יותר מ3,500 חוקרים, סטודנטים ואנשי תעשייה מ40 מדינות שונות בעולם.

חשיפה לחומרים מזהמים דרך המזון

חשיפה לחומרים מזהמים דרך המזון

ספטמבר 18, 2016

בימים אלו יוצא לדרך מחקר חדש העוסק בחשיפה לחומרים מזהמים דרך המזון.

המחקר מתבצע במעבדתו של פרופ׳ בני חפץ ובמסגרת המרכז למצוינות בחקלאות, סביבה ובריאות הציבור.

המשתתפים במחקר מתבקשים לתת דגימת שתן אחת ולענות על שאלון תזונה.

המחקר אינו התערבותי וכאות תודה המשתתפים יקבלו צנצנת דבש (סילאן לטבעונים).

לפרטים נוספים ותיאום אתם מוזמנים לפנות לנעמה גולן במייל naama.golan@mail.huji.ac.il או בטלפון 89151, נשמח לענות על כל שאלה.