6b76acd05e18497c057639489560887e

d05b63b6578383b74f89f47a994168fd

34385b3706383b67e3189dccf189e608

802e0afa3f8cec82459401b3fc8cbfbf

feae514649d565f2ad729b7304af36b2

לוח שנה

א ב ג ד ה ו ש
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 

ארועים עתידיים

<embed>

אירועים לפי סוג

כנס FoodTech Nation 2018

תאריך: 
ה', 21/06/2018

מיקום: 
אודיטוריום אריוביץ

food tech nation 2018

כנס המכון לביוכימיה, מדעי המזון והתזונה לחדשנות בעולם המזון בשיתוף קבוצת נתיב יועצים

ביוני 2018, אודיטוריום אריוביץ
הפקולטה לחקלאות, מזון וסביבה ע"ש רוברט ה. סמית ברחובות

להורדת תכנית הכנס - לחצו כאן

להורדת טופס רישום - לחצו כאן

כנס " FoodTech Nation 2018" המתמקד בעולם החדשנות וסביבת האקו-סיסטם של חדשנות בתעשיית המזון יתקיים ב21 ביוני 2018 באודיטוריום אריוביץ, בפקולטה לחקלאות ברחובות במסגרת חגיגות 75 שנה לפקולטה לחקלאות מזון וסביבה ע''ש רוברט ה. סמית, האוניברסיטה העברית בירושלים.

הכנס, המאורגן על ידי המכון לביוכימיה, מדעי המזון והתזונה בשיתוף קבוצת נתיב יועצים, ישמש זירת מפגש לדיונים והחלפת דעות בין שחקני מעטפת החדשנות בתעשיית המזון (חברות הזנק ויזמים, חוקרים מהאקדמיה, משקיעים, חממות, נציגי התעשייה ומומחים מהתחום) ויעסוק בכל ההיבטים הקשורים לחדשנות בענף המזון ולהיבטים הרלוונטיים לסביבת האקו-סיסטם הסובבת אותה.

מטרת הכנס הינה להעצים ולהנגיש את סביבת הFoodTech- לגורמים רלוונטיים באמצעות העברת ידע, הקניית כלים ויצירת מפגש וחיבור בין המשתתפים מעולמות התוכן השונים של סביבת החדשנות במזון.

וועדה אקדמית: ד''ר תמי מירון ופרופ' אורן פרוי 
מנהל מקצועי: מר רון אנטונובסקי, מנכ"ל נתיב יועצים


בין הדוברים והנושאים בכנס:
פרופ' בני חפץ, דיקן הפקולטה לחקלאות מזון וסביבה ע''ש רוברט ה. סמית, האוניברסיטה העברית בירושלים. 
גב' זהר מרקוביץ דיקן משנה, הפקולטה לחקלאות מזון וסביבה ע''ש רוברט ה. סמית, האוניברסיטה העברית בירושלים.

Food For thought: A new era of innovation -
מר חמי פרס, שותף מנהל ומייסד, קרן פיטנגו. יו"ר מרכז פרס לשלום ולחדשנות

עידן הצמח - פרופ' עודד שוסיוב, הפקולטה לחקלאות, מזון וסביבה ע''ש רוברט ה. סמית, האוניברסיטה העברית בירושלים, יזם, ממציא, המדען ראשי והמייסד של חברת קולפלנט.

עיצוב חישובי וייצור באמצעים ביוטכנולוגיים של חלבונים מתוקים -
ד"ר אילן סמיש, יזם ומנכ"ל חברת אמאי חלבונים.

מיקרוביום, החיידקים בתוכנו – מקוריוז למדע מתקדם -
ד"ר אילן יונגסטר, מומחה למחלות זיהומיות בילדים ומנהל המרכז לחקר המיקרוביום, מרכז רפואי אסף הרופא.

חשיבה אסוציאטיבית ככלי לבישול רעיונות יזמיים בתעשיית המזון -
מר שרון גל אור, יועץ ויזם בתחום ניהול אסטרטגית חדשנות.

עולם הפודטק לאן? רב שיח בכירים בהשתתפות:
מר שלמה גרציאני, סגן נשיא לחדשנות, קוקה קולה ישראל פרופ' נסים גרתי, חוקר ויזם, מכון קזאלי לכימיה יישומית, האוניברסיטה העברית בירושלים / מר ירון דניאלי, מנכ"ל יישום / מר אמיר זיידמן, סמנכ"ל פיתוח עסקי The Kitchen FoodTech Hub / מר זוהר לבקוביץ, יזם הייטק ומשקיע הון סיכון / בהנחיית ד"ר תמי מירון, יועצת בכירה לפיתוח מוצרים.

מזון לפי השעון -
פרופסור אורן פרוי, פרופסור חבר לנוירואנדוקרינולוגיה ומטאבוליזם, יו''ר ועדת האתיקה העליונה לניסויים בהם מעורבים בני אדם, מנהל המכון לביוכימיה, מדעי המזון והתזונה, הפקולטה לחקלאות, מזון וסביבה ע''ש רוברט ה. סמית, האוניברסיטה העברית.

שוקולד טבעוני -
מר דניאל ברקת, יזם שוקולד פנדה.
 
Smart novel antioxidants for the prevention of neurodegenerative diseases
Prof. Ruth Gabizon, Department of Neurology, Hadassah Medical School, Hebrew University of Jerusalem, Granalix.
 
Fighting food borne bacteria / שימור מזון באמצעים חדשניים - פרופ' צבי חיוקה,  המכון לביוכימיה, מדעי המזון והתזונה הפקולטה לחקלאות, מזון וסביבה, האוניברסיטה העברית בירושלים

הצגת פרויקטים פיתוח מוצרים של סטודנטים מהפקולטה לחקלאות מזון וסביבה ע''ש רוברט ה. סמית, האוניברסיטה העברית בירושלים.

קהל היעד של הכנס:
תעשיית המזון –יצרנים, קמעונאים, יבואנים, מפיצים... / טכנולוגים, אנשי מו"פ וגופי חדשנות במפעלים /  אנשי אקדמיה / חממות / סטארטאפים ויזמים עצמאיים / גופי ממשלה - משרד הכלכלה, מדען ראשי / חברות מסחור באקדמיה / עורכי פטנטים  / עורכי דין  / בנקאי השקעות / משקיעים – פרטיים וקרנות / שירותים תומכי חדשנות ועוד...

מתחם תצוגה
במסגרת הכנס תתקיים תצוגה של חברות ארגונים, ושירותים תומכי חדשנות.
במקביל, תתקיים תצוגת פרויקטים של סטודנטים כמו גם תצוגת סטארטאפים שתאפשר ליזמים ולחברות הזנק להיחשף בפני באי האירוע.
 
האירוע הינו בתשלום / מספר המקומות מוגבל
לפרטים נוספים בנושאי חסות, תצוגה והרשמה: 03-6955806 
דוא"ל: expro@netvision.net.il