יום עיון בטכנולוגיה ומזון

היום בפקולטה לחקלאות ע"י החוג לביוכימיה ומדעי המזון, התקיימו הרצאות בתחומי המחקר החדשניים של המכון לביוכימיה בפקולטה,
הרצאות של ד"ר צבי חיוקה על פיתוח אריזת חלב ביו אקטיבית,
פרופ' אורן פרוי על "תזמון צריכת מאקרו נוטריינטים - מנגנונים והשלכות מטאבוליות",
ופרופ' אורן תירוש על "השפעת תיסוף במיצוי תה ירוק על מחלת הכבד השומני".
פרופ' חגי אבליוביץ על "הנדסה מטאבולית ואנזימים בשמרים",
פרופ' מאשה ניב על "50 גוונים של מריר- מורכבות הטעם המר"
יניב עובדיה מהמעבדה של ד"ר טרואן על "מחקר יוד בחלב"
ד"ר שמרית בר אל, מעבדתו של פרופ' רם רייפן, על "אלרגיה למזון ואפיגנטיקה"
ד"ר נורית ארגוב ארגמן מהמחלקה למדעי בע"ח על : "שימוש במאפייני שומן החלב והפיכת החלב לסופרפוד"
יום העיון יסתיים במפגש סטודנטים טכנולוגי עם תנובה שנתנה חסות