9e83956c5486ac8a4dbab13942035962

6b76acd05e18497c057639489560887e

bff3089556dc0f068d62fecb7a1fe0b1

d05b63b6578383b74f89f47a994168fd

34385b3706383b67e3189dccf189e608

802e0afa3f8cec82459401b3fc8cbfbf

f3f202958aecc3d5761da90b7fc51350

a900c542a0cac4dbaf21dc8801731c39

de5a924fdc1ae209bc9d81a50c025fde

ארועים עתידיים

<embed>

כל החדשות

יום עיון בטכנולוגיה ומזון

26 אוקטובר, 2016
יום עיון בטכנולוגיה ומזון

 היום בפקולטה לחקלאות ע"י החוג לביוכימיה ומדעי המזון, התקיימו הרצאות בתחומי המחקר החדשניים של המכון לביוכימיה בפקולטה,


הרצאות של ד"ר צבי חיוקה על פיתוח אריזת חלב ביו אקטיבית,
פרופ' אורן פרוי על "תזמון צריכת מאקרו נוטריינטים - מנגנונים והשלכות מטאבוליות",
ופרופ' אורן תירוש על "השפעת תיסוף במיצוי תה ירוק על מחלת הכבד השומני".
פרופ' חגי אבליוביץ על "הנדסה מטאבולית ואנזימים בשמרים",
פרופ' מאשה ניב על "50 גוונים של מריר- מורכבות הטעם המר"
יניב עובדיה מהמעבדה של ד"ר טרואן על "מחקר יוד בחלב"
ד"ר שמרית בר אל, מעבדתו של פרופ' רם רייפן, על "אלרגיה למזון ואפיגנטיקה"
ד"ר נורית ארגוב ארגמן מהמחלקה למדעי בע"ח על : "שימוש במאפייני שומן החלב והפיכת החלב לסופרפוד"
יום העיון יסתיים במפגש סטודנטים טכנולוגי עם תנובה שנתנה חסות

יום עיון בטכנולוגיה ומזון