9e83956c5486ac8a4dbab13942035962

6b76acd05e18497c057639489560887e

bff3089556dc0f068d62fecb7a1fe0b1

d05b63b6578383b74f89f47a994168fd

34385b3706383b67e3189dccf189e608

802e0afa3f8cec82459401b3fc8cbfbf

f3f202958aecc3d5761da90b7fc51350

a900c542a0cac4dbaf21dc8801731c39

כל החדשות

הודעות אחרונות

מדעי הקרקע והמים

חשיפה לחומרים מזהמים דרך המזון

חשיפה לחומרים מזהמים דרך המזון

ספטמבר 18, 2016

בימים אלו יוצא לדרך מחקר חדש העוסק בחשיפה לחומרים מזהמים דרך המזון.

המחקר מתבצע במעבדתו של פרופ׳ בני חפץ ובמסגרת המרכז למצוינות בחקלאות, סביבה ובריאות הציבור.

המשתתפים במחקר מתבקשים לתת דגימת שתן אחת ולענות על שאלון תזונה.

המחקר אינו התערבותי וכאות תודה המשתתפים יקבלו צנצנת דבש (סילאן לטבעונים).

לפרטים נוספים ותיאום אתם מוזמנים לפנות לנעמה גולן במייל naama.golan@mail.huji.ac.il או בטלפון 89151, נשמח לענות על כל שאלה.