מה בתפריט? – עתיד המזון

fbf0be934fccfd2ef5e38b4714b7767b

6b76acd05e18497c057639489560887e

d05b63b6578383b74f89f47a994168fd

34385b3706383b67e3189dccf189e608

802e0afa3f8cec82459401b3fc8cbfbf

מה בתפריט? – עתיד המזון

מאיפה יגיע המזון שנאכל? אילו שיפורים יהיו בערכו התזונתי? האם בעתיד נמשיך לאכול בשר או שכולם יהפכו לצמחונים? ומה יעשו אלו שאין להם זמן לאכול? פרופ' אורן פרוי עונה על השאלות האלו.

פרופ' אורן פרוי

פרופ' אורן פרוי

פרופ' אורן פרוי הוא ראש המכון לביוכימיה, מדעי המזון ותזונה שבאוניברסיטה העברית בירושלים. המחקר שלו חשף קשר בין השעון הביולוגי לתזונה נכונה, והוכיח שתזמון ארוחות יכול להוביל לירידה במשקל. הפרעה בתיאום בין השעון הביולוגי לסביבה ולאורח החיים יכול להסביר את הסיבות לנדודי שינה ולהפרעות מטבוליות וכן עלול להגביר את הסיכון לחלות בסרטן.

 

 

+ישראל 70
פרויקט ישראל 70+ נוצר מתוך רצון לייצר חלופה לסיכומי העבר ולתרום נקודת מבט שונה ומעניינת על העתיד.
פרוייקט ישראל 70+ הופק על ידי חברת סילואטה הפקות