check
מה בתפריט? – עתיד המזון | הפקולטה לחקלאות מזון וסביבה

מה בתפריט? – עתיד המזון

מה בתפריט? – עתיד המזון

מאיפה יגיע המזון שנאכל? אילו שיפורים יהיו בערכו התזונתי? האם בעתיד נמשיך לאכול בשר או שכולם יהפכו לצמחונים? ומה יעשו אלו שאין להם זמן לאכול? פרופ' אורן פרוי עונה על השאלות האלו.

פרופ' אורן פרוי

פרופ' אורן פרוי

פרופ' אורן פרוי הוא ראש המכון לביוכימיה, מדעי המזון ותזונה שבאוניברסיטה העברית בירושלים. המחקר שלו חשף קשר בין השעון הביולוגי לתזונה נכונה, והוכיח שתזמון ארוחות יכול להוביל לירידה במשקל. הפרעה בתיאום בין השעון הביולוגי לסביבה ולאורח החיים יכול להסביר את הסיבות לנדודי שינה ולהפרעות מטבוליות וכן עלול להגביר את הסיכון לחלות בסרטן.

 

 


פרויקט ישראל 70+ נוצר מתוך רצון לייצר חלופה לסיכומי העבר ולתרום נקודת מבט שונה ומעניינת על העתיד.
פרוייקט ישראל 70+ הופק על ידי חברת סילואטה הפקות