פרופ' עידו ברסלבסקי פרופסור מן המנייןראש מכון08-9489621, 08-9489817 ido.braslavsky@mail.huji.ac.ilדף אישי פרס קריל 2012 Antifreeze proteins (AFPs)
פרופ' חגי אבליוביץ פרופסור חבר08-9489060 hagai.abeliovich@mail.huji.ac.ilדף אישי Yeast Cell Biology and Biotechnology
פרופ' עידו ברסלבסקי פרופסור מן המנייןראש מכון08-9489621, 08-9489817 ido.braslavsky@mail.huji.ac.ilדף אישי פרס קריל 2012 Antifreeze proteins (AFPs)
ד"ר עידו גולדשטיין מרצה בכיר08-9489626ido.goldstein@mail.huji.ac.ilאתר מעבדהטוויטר מעבדה פרס קריל 2023 The biology of fasting and gene regulation
ד"ר אהרון (רוני) הלמן מרצה בכיר052-3075932aharon.helman@mail.huji.ac.ilדף אישי Studying adaptive mechanisms to nutritional challenges, with the focus on insulin-secreting beta cells
פרופ' צבי חיוקה פרופסור חבר08-9489019 zvi.hayouka@mail.huji.ac.ilדף אישי אתר מעבדה פרס קיי 2022 Novel antimicrobial agents for food applications
פרופ׳ אהרון טרואן פרופסור חבר08-9489476 aron.troen@mail.huji.ac.ilדף אישי Nutritional Neuroscience, prevention of cerebrovascular disease and dementia
ד"ר אביהוא יונה מרצה בכירavihu.yona@mail.huji.ac.ilדף אישי Utilizing lab evolution to develop novel microbial food additives and therapeutical probiotics for the human microbiome
פרופ׳ זהר כרם פרופסור חבר08-9489278 zohar.kerem@mail.huji.ac.ilדף אישי Beneficial natural products in edible plants, Natural antioxidants.
פרופ׳ אפרת מונסונגו-אורנן פרופסור מן המניין08-9489712 efrat.mo@mail.huji.ac.ilדף אישי Skeletal Development Through Endochondral Ossification
פרופ' מאשה ניב פרופסור מן המניין08-9489664 masha.niv@mail.huji.ac.ilדף אישי פרס קריל 2010 Molecular Recognition of Taste and Smell
ד"ר מרב סטי מורה בכירה08-9489691 merav.setty@mail.huji.ac.ilדף אישי Computational methodologies for design of bioactive compounds; Structural features in proteins responsible for ligands activity and specificity
ד״ר גלי (גלית) פיכמן מרצה בכירGali.fichman@mail.huji.ac.ilדף אישי Bioinspired materials, Self-assembly, Peptides, Hydrogels, Food-gels, Gel scaffolds, Bacteria-materials interactions, Antibacterial materials, Nutrient/bacteria/drug delivery
פרופ' אורן פרוי פרופסור מן המניין 08-9489746 oren.froy@mail.huji.ac.ilדף אישי פרס קריל 2007 Biological clock rhythms & nutrition, longevity and inate immune system
ד״ר סיון פרל-מזרחי מרצה בכירהsivan.pearl@mail.huji.ac.il Microbial interactions and how they shape the community structure, function and evolution
ד"ר עליזה שטרק מורה בכירה08-9489612 aliza.stark@mail.huji.ac.ilדף אישי Nutrition education, health promotion, improving nutritional and therapeutic value of foods
ד"ר כפיר שרעבי מרצה בכירkfir.sharabi@mail.huji.ac.ilדף אישי Diabetes, liver, glucose production, hepatocytes, nutrition, metabolism.
פרופ' אורן תירוש פרופ' מן המניין08-9489623oren.tirosh@mail.huji.ac.ilדף אישי פרס קיי 2019 Elucidation of cellular and molecular action of dietary antioxidants.
ד"ר יצחק בילקיס בגמלאות08-9489880 itzhak.bilkis@mail.huji.ac.il Structure and reactivity of radical-ion and free radical states in chemical and biological systems.
ד"ר איתן ישראלי בגמלאותeitan.israeli1@mail.huji.ac.ilדף אישי Psycho-social aspects of human eating behaviors.
ד"ר צבי לודמיר בגמלאות08-9489968 Zvi.Ludmer@mail.huji.ac.il Thermodynamics of critical solution mixtures.
פרופ' זכרייה מדר אמריטוס08-9489008 zecharia.madar@mail.huji.ac.ilדף אישי Prevention of diabetes by dietary fibers and functional foods.
פרופ' עמוס נוסינוביץ אמריטוס08-9489016 amos.nussi@mail.huji.ac.ilדף אישי פרס קיי 2020 Theoretical and practical aspects of food processing and water soluble polymers.
פרופ' מיכה נעים אמריטוס michael.naim@mail.huji.ac.ilדף אישי Biochemistry and physiology of the chemical senses and their relevance to food and nutrition.
פרופ' רם רייפן אמריטוס08-9489020 ram.reifen@mail.huji.ac.ilדף אישי פרס קיי 2018 Pediatric and maternal nutrition, allergy and inflammatory disease
פרופ' ישראל סם שגיא אמריטוס058-7407999sam.saguy@mail.huji.ac.ilאתר אישי Rehydration of food powders containing particulates; porous foods.
פרופ' בטי שוורץ אמריטה08-9489007betty.schwartz@mail.huji.ac.ilדף אישי Nutrition and cancer, nutrition and reproductive hormonal systems.
ד"ר שלומית שמיס בגמלאותShlomit.Samish@mail.huji.ac.il Emotional feeding model: experiences that establish emotional well-being.
ד"ר רוני שפירא בגמלאות08-9489818 roni.shapira1@mail.huji.ac.ilדף אישי Characterization or bacteriocin, application in food systems.