ד"ר ליאנט נודה-גרסיה מרצה בכירהlianet.noda@mail.huji.ac.ilדף אישי Evolution and synthetic biology of bacterial biofilms
פרופ' עמוס נוסינוביץ אמריטוס08-9489016 amos.nussi@mail.huji.ac.ilדף אישי Theoretical and practical aspects of food processing and water soluble polymers.
פרופ' מאשה ניב פרופסור מן המניין08-9489664 masha.niv@mail.huji.ac.ilדף אישי Molecular Recognition of Taste and Smell
פרופ' שלמה ניר אמריטוס08-9489172shlomo.nir@mail.huji.ac.ilדף אישי Water purification from chemicals and microorganisms by granulated micelle-clay complexes: experimental and modeling. Filtration and degradation.קרא עוד קראו פחות
פרופ' מיכה נעים אמריטוס michael.naim@mail.huji.ac.ilדף אישי Biochemistry and physiology of the chemical senses and their relevance to food and nutrition.