משבר הקורונה העלה שאלות רבות בנושא הביטחון התזונתי של מדינת ישראל.
דברי פרופ' אהרון טרואן מהמכון לביוכימיה, מדעי המזון ותזונה הפקולטה לחקלאות, מזון וסביבה ע"ש רוברט ה. סמית, רחובות שהכין נייר עמדה בנושא:
"מה יקרה ברגע שהיבוא ייעצר? אנחנו הופכים עצמנו במודע לתלויים. אסור לסמוך רק על יבואנים. ככל שאנחנו מחלישים את החקלאות נהיה יותר פגיעים"
דברי פרופ' אהרון טרואן מהמכון לביוכימיה, מדעי המזון ותזונה הפקולטה לחקלאות, מזון וסביבה ע"ש רוברט ה. סמית, רחובות שהכין נייר עמדה בנושא:
"מה יקרה ברגע שהיבוא ייעצר? אנחנו הופכים עצמנו במודע לתלויים. אסור לסמוך רק על יבואנים. ככל שאנחנו מחלישים את החקלאות נהיה יותר פגיעים"