הענקת פרסי ישראל תש"ף לפרופ' דני זמיר | הפקולטה לחקלאות מזון וסביבה

הענקת פרסי ישראל תש"ף לפרופ' דני זמיר

28 אפריל, 2020

"התרגשות רבה!!

מחר, יום רביעי, 29 באפריל בשעה: 18:45, ישודר טקס הענקת פרסי ישראל תש"ף, בו נזכה לראות את פרופ' דני זמיר, מהמכון למדעי הצמח וגנטיקה בחקלאות, הפקולטה לחקלאות.
חתן פרס ישראל לחקלאות וסביבה !!!

פרופ' אשר כהן, נשיא האוניברסיטה העברית: "אנו גאים בהישגיו של פרופ' דני זמיר ובזכייתו בפרס ישראל המעידה על המצוינות האקדמית שלו ושל חוקרי האוניברסיטה העברית".

"בנימוקיה ציינה הוועדה כי: "פרס ישראל בתחום חקר החקלאות, חקר מדעי הסביבה לשנת תש"ף מוענק לפרופ' דני זמיר על טיפוח והשבחה של זני עגבניות וגידולים אחרים. פרופ' זמיר פיתח אוכלוסייה של עגבניות תרבותיות שמכילות קטעי DNA ממני בר של עגבנייה המקנים עמידות לעקות כמו יובש ומלח ועמידות כנגד מחלות צמחים. פרופ' זמיר הינו חוקר מוביל בתחום, בעל הכרה בינלאומית ושיתופי פעולה בינלאומיים, הוא תרם ותורם רבות לחקלאות ישראל והעולם."

גאווה גדולה!!

לאור הנסיבות הקיימות, הטקס הוקלט מראש והוא ישודר ללא קהל.
השידור יועבר בערוץ כאן 11, ערוץ 12, גלצ ובדף הפייסבוק של משרד החינוך
לפרטים נוספים כנסו לאתר משרד החינוך- https://edu.gov.il/owlHeb/AboutUs/IsraelPrizes/Pages/israel-prize-tashap.aspx

חג עצמאות שמח

winners_of_the_israel_prize_2.jpg