תאריך:
ד', 25/05/202218:00-19:00
מיקום:
אולם זימן – בניין A מדעי הצמח
קולינריה, קיימות ומה שביניהם
בפאנל נדבר על משבר המזון העולמי וכיצד אנחנו יכולים לקחת אחריות על האוכל שאנחנו מכינים לאוכלוסיית העולם ולהפוך אותו לטוב ומקיים יותר בעזרת חדשנויות שונות וגישה מודעת לאוכל.
לינק לרישום:
https://www.eventbrite.com/e/338318498737
בפאנל נדבר על משבר המזון העולמי וכיצד אנחנו יכולים לקחת אחריות על האוכל שאנחנו מכינים לאוכלוסיית העולם ולהפוך אותו לטוב ומקיים יותר בעזרת חדשנויות שונות וגישה מודעת לאוכל.
לינק לרישום:
https://www.eventbrite.com/e/338318498737