שיחה פרופ' מאשה ניב מהמכון לביוכימיה, מדעי המזון והתזונה שחוקרת את הטעם והריח והייתה מהחוקרים הראשונים בעולם שאפיינו את אובדן הטעם והריח בקורונה: שאלנו למה לתרופות יש טעם מר והתמודדנו עם שאלת השאלות - על טעם וריח, אין או יש להתווכח?
The Robert H Smith Faculty of Agriculture, Food and Environment
שיחה פרופ' מאשה ניב מהמכון לביוכימיה, מדעי המזון והתזונה שחוקרת את הטעם והריח והייתה מהחוקרים הראשונים בעולם שאפיינו את אובדן הטעם והריח בקורונה: שאלנו למה לתרופות יש טעם מר והתמודדנו עם שאלת השאלות - על טעם וריח, אין או יש להתווכח?